Ing. Nico Kluwen

Manager afdeling Inspectie en directeur Nimirco

Nico Kluwen werkt als manager van de afdeling Inspectie. In die hoedanigheid coördineerde hij de uitvoering van inspecties en specialistische onderzoeken in (middel) grote industriële bedrijven en alle takken van industrie, de gezondheidszorg, utiliteitsgebouwen, enzovoort. Daarnaast is hij vele jaren actief geweest in het normalisatiewerk, zowel nationaal (NEC 64) als internationaal (CENELEC en IEC). Ook heeft hij vele cursussen verzorgd en boeken geschreven rond het ontwerpen, het inspecteren en de bedrijfsvoering van elektrotechnische installaties.  

Maud Hovens

Eigenaar IRIS Thermovision

Maud Hovens is eigenaar van IRIS Thermovision, een bedrijf dat gespecialiseerd is in thermografie. Zij voert inspecties en onderzoeken uit, treedt op als consultant en geeft trainingen in binnen en buitenland, voor particulieren, bedrijven en overheden. Haar bedrijf is een licensed partner van het ITC (Infrared Training Center), wereldwijd het grootste opleidingsinstituut voor thermografie. Zij helpt het ITC onder andere met het maken van nieuw trainingsmateriaal en is zeer actief in het ontwikkelen van opleidingen voor en het trainen van brandweerlieden.  

Kees Compaan

Manager KWx

'Verschil moet er zijn' is het motto van Kees. Zonder 'verschil' valt er namelijk niks te meten en juiste dat is een liefhebberij van Kees. Ooit begonnen met de ABB installatietesters, inmiddels specialist in diverse meetdisciplines waaronder energiemetingen, power quality en PV-panelen. In zijn vrije tijd probeert Kees het verschil te maken op zijn racefiets, alhoewel dat vaak beperkt blijft tot 'de vorm van de dag'. 

Wouter van Bommel

Oprichter Provison

Specialist in managementsystemen en oprichter van het adviesbureau Provison. Binnen Provison verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren en leiden van verschillende adviestrajecten. Focus op begeleiding tot het certificeren en onderhouden van verschillende kwaliteits- en veiligheidssystemen (ISO 9001, SCIOS, VCA, BRL’s etc). Specialisatie op het gebied van advies aan midden en kleinbedrijf.

Gerard Nillessen

Inspecteur & adviseur, van der Heide 

Gespecialiseerd in elektrische veiligheid in de meeste brede zin van het woord. Van het geven van trainingen en het uitvoeren van inspecties tot het bieden van schaduwmanagement bij opdrachtgevers en het uitvoeren van veldonderzoek. Als kenner van de theorie en daarnaast een man van de praktijk, bij uitstek in staat te verbinden. Binnen van der Heide onder meer kartrekker en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van inspectie van PV-installaties en DC-systemen.